logo
MagyarEnglish

Tesztelés alatt a TechLab legújabb projektje: A kiskakas gyémánt félkrajcárja, interaktív tablet-mese-könyv

A MOME TechLab első  interaktív mesekönyve azzal a céllal készült, hogy kitapasztaljuk az új műfaj lehetőségeit és  a jó tervezés elveit.
Az alkalmazás jelenleg tesztelés alatt áll és hamarosan a nagyközönség számára is elérhető lesz, magyar és angol nyelven, mind  iOS, mind Android platformra.
Az applikáció honlapját folyamatosan további információkkal bővítjük, a projekt Facebook oldalát követve pedig értesülhetnek a legújabb hírekről, eseményekről, és fotókat is láthatnak.

 

 

 
Mobil app workshop a kurzushéten

A Labor meghívására a MOME tavaszi kurzushétén az Appsters intenzív bevezető előadást, workshopot tartott a mobil-alkalmazások fejlesztéséről. A kurzus során a hallgatók kipróbálhatták, hogy csapatmunkában, egy olyan  fejlesztő környezetet használva, mint az App Inventor, akár pár nap alatt készíthetnek saját appot.

További részletek a kurzusról készült prezentációban találhatóak.
A kurzuson született Triangulator, MosnnterPet és George appok már le is tölthetők a GooglePlayről.

 

 
MOME Transferlab előadás

A MOME TransferLab március 13-án megrendezésre kerülő programján Ruttkay Zsófia is részt vesz a TechLab képviseletében.

 

 
Evolution 2013

Március 12-én a közel 500 fős Evolution konferencián a Mobile Hungary – Elmosódó határok: ahol az offline és az online világ találkozik szekcióba hívták meg Ruttkay Zsófiát előadóként, hogy beszéljen a valósat és virtuálissal, a jelent a múlttal, egy irodalmi szöveget korhű dokumentumokkal összekapcsoló okostelefonos Hajnali háztetők sétáról.

 

 

 
Nőnapi New Tech Meetup

Március 6-án New Tech Meetup a Nőnap jegyében, ahol a Labort Mata Juli képviseli – mivel mással, mint a Hajnali háztetők irodalmi séta bemutatásával.

 

 

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

Oldalak 20 / 27