logo
MagyarEnglish

Műsorváltozás

Sajnálattal közöljük, hogy a június 8-ai, Mesemúzeumban meghirdetett Kiskakas gyémánt félkrajcárja interaktív sajtótájékoztató és "író-olvasó találkozó" az árvízre való tekintettel elmarad! A rendezvény további alakulásáról folyamatosan hírt adunk weblapunkon és Facebook oldalunkon.

 

 

 
A kiskakas gyémánt félkrajcárja az Ünnepi Könyvhéten és Gyerekkönyvnapokon

A MOME TechLab első interaktív meséje, A kiskakas gyémánt félkrajcárja az Ünnepi Könyvhét és Gyerekkönyvnapok alkalmából két helyszínen is megjelenik.


Június 6-án, csütörtökön 15 órakor Székesfehérváron, a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében „Az interaktív könyv” című rendezvényen az új alkalmazás több oldalról is megismerhető. (Oskola utca 7. Részletes program.)


ELMARAD! /Szombaton, június 8-án a PIM Mesemúzeumban tartunk interaktív sajtótájékoztatót és „író-olvasó találkozót” 11.30-tól. Az eseményen a résztvevők kipróbálhatják az érintőképernyős mesét. (Budapest, Döbrentei utca 15.)/ ELMARAD!

 

 
Félkrajcár az Origón


Az Origo techbázisán május utolsó hetének legjobbjai közé választották a Labor első interaktív meséjét, a Kiskakas gyémánt félkrajcárját.

 

 
Félkrajcár az App Store-ban és a Google Play-en

Az applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről magyar és angol nyelven.

 

 

 

 
Online elérhető a TERENCE alkalmazás 2. verziója

Az EU FP7 ICT projekt keretében készülő, a szövegértést segítő TERENCE alkalmazás 2. verziója online elérhető angol és olasz nyelven.
A MOME KTL a több mint 2000 illusztrációt készítette el, valamint a kikapcsolódást szolgáló játékokat tervezte és implementálta.

 

 

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

Oldalak 19 / 27