logo
MagyarEnglish

Weöres100 a Museum Nexten

A napokban zajlik Európa legjelentősebb, évente megrendezésre kerülő múzeumkonferenciája, a Museum Next. A rangos esemény helyszíne idén Genf, és az eredeti célkitűzéshez híven tovább folytatódik a diskurzus a múzeumok helyéről a digitális korban. A TechLab képviseletében Ruttkay Zsófia a Weörös100 interaktív kiállítás tapasztalatairól fog beszélni.

 

 

 
Szinte Gábor - A székelykaputól a törölközőig kiállítás

Szinte Gábor néprajzi gyűjtő fotóhagyatékát bemutató kiállítás nyílik április 16-án 17 órakor a Néprajzi Múzeumban. A kiállítás érdekesebbé tételében a TechLabnak is jutott ismét szerep. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe.

 

 

 
Kelly Cannon After Digitization előadása megtekinthető online

Kelly Cannon 2015.3.26-i „After Digitization – Using Digital Humanities to Explore Art History”  című TechTea előadásáról készült video online elérhető itt. 


 
TechTea - Kelly Cannon: After Digitization: Using Digital Humanities to Explore Art History

A TechTea következő vendége Kelly Cannon, aki jelenleg Budapesten, Fulbright ösztöndíjasként, a kora 20. századi magyar fotográfia területén végez kutatásokat, korábban pedig a new york-i MoMA Thomas Walther gyűjteményének munkatársaként, egy a moder fotográfia tanulmányozhatóságát elősegítő digitális kutató platform létrehozásán dolgozott (OBJECT:PHOTO

 

 

Bővebben...
 
Royal College of Art - Information Experience Design

2015 febuár 2-5 között Ruttkay Zsófia meglátogatta a Royal College of Art-ot. A School of Communication egyik képzése a 2012-ben indult Information Experience Design.  

 

fotó: http://www.rca.ac.uk/schools/school-of-communication/ied/

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldalak 10 / 27