logo
MagyarEnglish

Kelly Cannon After Digitization előadása megtekinthető online

Kelly Cannon 2015.3.26-i „After Digitization – Using Digital Humanities to Explore Art History”  című TechTea előadásáról készült video online elérhető itt. 


 
TechTea - Kelly Cannon: After Digitization: Using Digital Humanities to Explore Art History

A TechTea következő vendége Kelly Cannon, aki jelenleg Budapesten, Fulbright ösztöndíjasként, a kora 20. századi magyar fotográfia területén végez kutatásokat, korábban pedig a new york-i MoMA Thomas Walther gyűjteményének munkatársaként, egy a moder fotográfia tanulmányozhatóságát elősegítő digitális kutató platform létrehozásán dolgozott (OBJECT:PHOTO

 

 

Bővebben...
 
Royal College of Art - Information Experience Design

2015 febuár 2-5 között Ruttkay Zsófia meglátogatta a Royal College of Art-ot. A School of Communication egyik képzése a 2012-ben indult Information Experience Design.  

 

fotó: http://www.rca.ac.uk/schools/school-of-communication/ied/

 

Bővebben...
 
COST - European Cooperation in Science and Technology

Ruttkay Zsófia és a TechLab csatlakozott a COST 'e-read' szekciójához, amelynek fő irányvonala a digitális olvasási szokások feltérképezése és az ehhez kapcsolódó technológiai fejlesztések előmozdítása. 

A részletes leírás a következő linken érhető el: Evolution of reading in the age of digitisation (E-READ)

 

 
Digitális Múzeum 2014 őszi kurzus - A jövő múzeuma a visegrádi országokban

A 2014-es őszi félév Digitális Múzeum - A jövő múzeuma a visegrádi országokban című kurzusunk számtalan tanulsággal és érdekes feljesztési lehetőséggel zárult. A múzeumok és hallgatók együttműködéséből így ismét olyan alkalmazások születtek, amelyek egy lépéssel beljebb vezethetnek a gyűjtemények változó látogatói igényeket adaptáló átalakulásában. 

 

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldalak 9 / 26