logo
MagyarEnglish

An experimental interactive book by MOME TechLab: Little Rooster and His Diamond Halfpenny

 

One of the research topics of the Lab is interactive books. The touch display of the emerging hand-held devices provide a multitude of possibilities to make illustrations move – either by the activity of the reader (including toddlers who cannot read at all), or automatically. What makes an interactive book „good”?
Currently we are testing the app with Hungarian kids, to find out what they find of our app. Soon the app will be available for free, for Android and iOS platforms, and also in English.
You can follow the news, see photos and more on the Website or Facebook page of Little Rooster.

 

 

 

 

 

 
Mobil app workshop a kurzushéten
There are no translations available.

A Labor meghívására a MOME tavaszi kurzushétén az Appsters intenzív bevezető előadást, workshopot tartott a mobil-alkalmazások fejlesztéséről. A kurzus során a hallgatók kipróbálhatták, hogy csapatmunkában, egy olyan  fejlesztő környezetet használva, mint az App Inventor, akár pár nap alatt készíthetnek saját appot.

További részletek a kurzusról készült prezentációban találhatóak.
A kurzuson született Triangulator, MosnnterPet és George appok már le is tölthetők a GooglePlayről.

 

 
MOME Transferlab előadás
There are no translations available.

A MOME TransferLab március 13-án megrendezésre kerülő programján Ruttkay Zsófia is részt vesz a TechLab képviseletében.

 

 
Evolution 2013
There are no translations available.

Március 12-én a közel 500 fős Evolution konferencián a Mobile Hungary – Elmosódó határok: ahol az offline és az online világ találkozik szekcióba hívták meg Ruttkay Zsófiát előadóként, hogy beszéljen a valósat és virtuálissal, a jelent a múlttal, egy irodalmi szöveget korhű dokumentumokkal összekapcsoló okostelefonos Hajnali háztetők sétáról.

 

 

 
Nőnapi New Tech Meetup
There are no translations available.

Március 6-án New Tech Meetup a Nőnap jegyében, ahol a Labort Mata Juli képviseli – mivel mással, mint a Hajnali háztetők irodalmi séta bemutatásával.

 

 

 
« StartPrev11121314151617181920NextEnd »

Page 20 of 27