logo
MagyarEnglish

Interaktív dramaturgia
There are no translations available.

 

Read more...
 
Elektronikus képalkotás
There are no translations available.

 Processing 2

 

Read more...
 
Rejtett információk - QR
There are no translations available.

Kurzusheti kurzus bárki számára, 2 kredit - az ELTE TeamLabor és a Kreativ Technológia Labor együttműködésében - honlap: http://create.mome.hu/ruttkay/QR

 

A kereskedelemben elterjedőben a fekete-fehér pixelekből összerakott négyzet alakú ábra, a QR kód (ld. repülő, sőt BKV jegyek). Egy ilyen ábra rejthet szöveges üzenetet, URL kódot, személyes adatokat – amit web kamerával vagy okos telefonnal rávillantva fejthetünk meg.
 
Read more...
 
Virtuális bizalom
There are no translations available.

Interdiszciplináris kutatási projekt a Média Intézet és a Kreatív Technológia Labor szervezésében, 4 kredit, honlap: készül

 

Mindennapjainkat behálózzák a virtuális tranzakciók és kapcsolatok: kártyával vagy online fizetünk, webshopban vásárolunk, digitális kódokkal léphetünk be munkahelyre, lakásba, férhetünk hozzá saját és mások adataihoz. A webről, Wikipédiáról szerzünk ismereteket, sokféle közösségi portálon osztjuk meg magunkat a többé vagy kevésbé korlátozott barátok körével.

 

Read more...
 
Online Urban Games - Online városi játékok
There are no translations available.

MD II kötelező kurzus, 2 kredit, honlap http://create.mome.hu/ruttkay/oug/

A kurzus célja, hogy városi online JÁTÉKOKAT tervezzenek a hallgatók, a legújabb netes technológiák – okos telefon, nettablet, AR (kibővített valóság), QR (rejtett üzenet) illetve böngészőből használható játék motor - lehetőségeit kihasználva. A játékok, azon túl hogy magával ragadók és szórakoztatók, valamilyen plusz célt is kell hogy szolgáljanak, mint a város történetének vagy rejtett értékeinek (építészeti, természeti, neves személyek .... ) megismertetése a városlakókkal illetve túristákkal, és-vagy a mindennapi emberi kapcsolatok javítása.

Read more...
 
« StartPrev12NextEnd »

Page 1 of 2